Малките супергерои на „Марвъл“

Главна роля за страхотната Еванджелин Лили

“Ант-Мен и Осата” (”Ant-Man and the Wasp”) e поредното продължение от фабриката за успешни комиксови филми на “Марвъл”. Премиерната и пълна със специални ефекти екстраваганца е дело на Пейтън Рийд, отговорен за първия “Ant-Man”. Този път главния актьор Пол Ръд е подкрепен от страхотната Еванджелин Лили, която образно казано “краде шоуто” в този филм, посветен на смаляващи се супергерои носители на комиксова справедливост.

Ето го и сюжета: “След “Капитан Америка: Войната на героите”, Скот Ланг (Пол Ръд) се опитва да се справи с последствията от своя избор – и в ролята на супергерой, и като баща. Това означава да балансира много умело между личния си живот и отговорностите си като Ант-мен, и междувременно се оказва, че заедно с Хоуп (Еванджелин Лили) и доктор Ханк Пим (Майкъл Дъглас) има спешна нова мисия. Скот отново трябва да облече костюма и да се опита да се бие до Осата – в един отбор, те ще работят заедно, за да разкрият тайни от тяхното минал”.

Режисьор на “Ant-Man and The Wasp” е Пейтън Рийд, а в ролите освен Пол Ръд и Еванджелин Лили, феновете на комикси ще гледат още Майкъл Дъглас, Майкъл Пеня, T.I., Боби Канавале, Джуди Гриър, Аби Райдър Фортсън, Дейвид Дастмалчиан, както и Лорънс Фишбърн, Уолтън Гогинс, Мишел Пфайфър, Хана Джон-Кеймън, Рандал Парк и др.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино