Мария Силвестър показа новото си гадже (СНИМКИ)

Водещата Мария Силвестър, която по принцип пази лични си живот в тайна, сподели 1-2 кадъра на половинката си, за когото се предполага, че са заедно от миналата година.

В личния си Instagram синеоката Мария сподели в story две снимки на русокос младеж, до който тя изглежда много усмихната и щастлива. Двамата са се снимали прегърнати в басейна към хотела, където вероятно са отседнали.

През последните дни Мария публикува няколко кадри от почвиката й на море, като не е известно дали то е по нашето черноморие или в друга дръжава.

На другия кадър, двойката се излежава един до друг, като впечатление правят ярко сините очи и на двамата.

Слуховете, че до Мария има нов мъж, след развода й преди 3 години с актьора Силвестър Сивлестъров, се появиха след като тя самата намекна за това: “Тази година е следната: година на много резки промени, успешна в професионално отношение, загубих едно приятелство, но спечелих любов. Много интересна история", такава бе равносметката й за 2018-та пред сп. Grazia.

Миналият месец пък, Мария сподели кадър със сина й от времето след развода, когато е останала на улицата и е живяла в приятели, докато си стъпи на краката.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица