Мария Силвестър: След развода останах на улицата

Водещата на "Бриагада нов дом" Мария Силвестър, сподели с последователите си в Instagram за най-трудния момент от живота й, когато преди 3 години остава на улицата със сина си, след развода й с актьора Силвестър Силвестров.

Мария и Силвестър бяха женени в продължение на 15 години - от 2000-та до 2015-та година. Двамата имат момче, на име Давид.

"Тази снимка е преди три години, тогава живеехме с Давид в апартамента на приятели, които ни го дадоха, докато се съвзема от развод. Такъв, в който оставаш на улицата и осъзнаваш, че си на 37 и си на нулата и трябва да започнеш отначало", започна изповедта си Мария.

"Та, мисълта ми е: докато гледаш някой на екрана или няма значение къде, усмихнат, забавен, елегантен - ти не знаеш каква му е битката. Този пост е за Силата. Каквото и да коства тя. И за жените, които все пак оцеляват, гледат си децата, работят, реват, тръшкат се, готвят, купуват апартамент, кола, изплащат ги, плащат данъци, не спят с мъж за да напреднат в работата, не живеят с такъв, защото “така трябва”, а защото не искат да си меткат травмите на някого, докато не ги осъзнаят и разберат. Жените, които не искат да мълчат, за да е по-удобно. За всички тези “тръни в гащите” Наздраве с кафето и Дракарис! И не забравяйте - то само с мечтаене не става! Ставайте и Започвайте!", допълни тя.

В края на миналата година, Мария отново използва социалните мрежи, за да си направи годишна равносметка и отправи двусмислено послание, че е загубила много приятели, но е открила любов. Това й изказване събуди слуховете, че до водещата има мъж, но тя предпочита да го запази в тайна.

 

View this post on Instagram

 

Тази снимка е преди три години, тогава живеехме с Давид в апартамента на приятели❤️, които ни го дадоха, докато се съвзема от развод. Такъв, в който оставаш на улицата и осъзнаваш, че си на 37 и си на нулата и трябва да започнеш отначало. Та, мисълта ми е : докато гледаш някой на екрана или няма значение къде, усмихнат, забавен, елегантен - ти не знаеш каква му е битката. Този пост е за Силата. Каквото и да коства тя. И за жените, които все пак оцеляват, гледат си децата, работят, реват, тръшкат се, готвят, купуват апартамент, кола, изплащат ги, плащат данъци, не спят с мъж за да напреднат в работата, не живеят с такъв, защото “така трябва”, а защото не искат да си меткат травмите на някого, докато не ги осъзнаят и разберат. Жените, които не искат да мълчат, за да е по-удобно. За всички тези “тръни в гащите” Наздраве с кафето и Дракарис! И не забравяйте - то само с мечтаене не става! Ставайте и Започвайте! @tsetskaradeva ?

A post shared by Maria Silvestar (@mariasilvestar) on

Коментари

Задължително поле