Маскирани обраха известния ресторант "Киш" в Бургас

Двама маскирани крадци задигнаха оборота от 8 хил. лева от ресторант „Киш“, който се намира край оживено кръстовище в бургаския ж.к. „Зорница“. Сигналът за кражбата е подаден около 08.00 ч. в Пето Районно управление - Бургас във вторник. Крадците са изкъртили прозорец от алуминиева дограма, разбили са неподвижно закрепена метална каса, където са били парите.

Районът е опасан от камери. Записващи устройства има както на самото заведение, така и на всеки вход от жилищната сграда, на чийто партер се намира оборотното заведение. Там има и офис на банка, фитнес зала и други търговски обекти.

Заведението е създадено от футболната звезда Радостин Кишишев, но от около година то е отдадено под наем и се стопанисва от предприемача Атанас Дачев, който е собственик на една от известните вериги денонощни магазини за алкохол и цигари в морския град.

Припомняме, че обирът е станал в нощта на 9-ти срещу 10-ти април. В последния почивен ден за Великденските празници заведението е било пълно до късно вечерта, когато е краят на работното време.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право