Мъжкото момиче Ягода впечатли Камелия

25-годишната певица разказа за драматичната си житейска история в "Гласът на България"

Талантливата Ягода Тренева успя да впечатли фолк дивата Камелия и зрителите пред екраните след появата си на сцената на "Гласът на България". 25-годишната участничка изпя хита на Imagine Dragons - Believer и сподели пред треньорите, че обикновено предпочита да изпълнява парчета от мъже. "Мъжко момиче, харесваш ми", каза Камелия точно преди да бъде избрана за треньор от младата певица.

Преди да се появи на сцената обаче Ягода разказа и драматичната си житейска история. Тя сподели, че е изгубила и двамата си родители. Баща й починал преди 10 години, а майка й преди 6. Именно заради болестта на майка си, Ягода взела решението да не замине да учи във Виена, където била приета.

Със сълзи на очи Тренева призна, че подобна мъка не се преживява, но вярва, че в живота й тепърва ще се случват само хубави неща. Според младата певица нейната любов към музиката идва именно от родителите й, тъй като баща й свирел на китара, а майка й имала невероятен глас.

„Бяха най-яките родители и сякаш ме възпитаха така, все едно са знаели, че няма да ги има и са ме направили човека, преди самата аз да съм този човек“, обясни Ягода.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл