Мъжът на Памела Андерсън я зарязал със СМС

Бракът на Памела Андерсън, който продължи едва 12 дни, бил разтрогнат чрез СМС. Звездата от “Спасители на плажа” се омъжи за продуцента Джон Питърс на 20 януари, но две седмици по-късно обяви край на връзката си с него.

Според Us Weekly, само три дни след като се оженили на церемония в Малибу, Джон изпратил текстово съобщение на мобилния телефон на Андерсън с молба за прекратяване на техния “невероятно красив любовен роман”.

По-късно Питърс обяснил, че съобщението гласяло: „Цялото това нещо за брака… ме плаши. Това ме накара да разбера, че съм на 74 години, и се нуждая от обикновен и спокоен живот, а не от световна любовна история. Ето защо мисля, че най-доброто нещо, което можем да направим, е, да се разделим. Аз ще замина за няколко дни, а ти ако искаш се върни в Канада. Мисля, че сега трябва да вървим по отделни пътища. Надявам се, че можеш да ми простиш”.

Двойката така и не подаде официални документи за брака си, така че не е нужно да подават документи за официален развод.

Приятели на “спасителката” твърдят, че 52-годишната звезда усещала, че прибързва със сватбата с Питърс.

Нейн приятел разказва пред сп. People: “Въпреки че се познават повече от 30 години, те никога не са живели заедно. Живеейки с някого, вие наистина го опознавате. Пам е романтичка, но също така е и много независима … Бракът беше прибързано решение, така че и двамата решиха да го отложат”.

Според друг източник, русата красавица смятала, че е направила “ужасна грешка”, след като двамата с Джон, с когото за първи път се запознали преди 30 години, са прекарали само ден и половина заедно като съпруг и съпруга. Памела разбрала също, че съпругът й е твърде високомерен и жаден за слава, а тя отдавна не се интересувала от това. Предпочитала да бъде по-отдадена на своята благотворителна дейност.

Андерсън не е одобрила и начина, по който режисьорът се опитал да я въвлече в новия му филм – нещо, от което тя не се интересувала.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица