Наско Сираков: „Синята“ общност е обезверена

Наско Сираков, легендата на „Левски“, отхвърли твърденията, че може да се завърне на „Герена“. Иконата на „сините“ призна, че отборът е в криза.

“Когато играта в “Левски” не върви, първото име, което идва на преден план е Наско Сираков, но това не е така – обясни реализатор №1 в историята на клуба. - "ЦСКА в момента е на гребена на вълната. “Червените“ са в борбата за титлата, поне до мача с „Лудогорец“, имат шансовете си, показаха го и в предишния двубой, когато победиха с 10 души. Предстоят им тържества, чета, червената общност е обединена, с изключение на около 200 човека. От своя страна “Левски“ е на другия полюс, синята общност е обезверена, включително и аз, отборът не играе, играта не върви, правят се грешки в продължение на 10 години, Спас Русев, начинът му на работа бил различен от този на Наско и Мъри. Зная печелившия начин на работа, на феновете им трябват победи, те ще се радват с цялото си сърце. “Левски” и ЦСКА са като скачени съдове, това са двата коня, хубаво е да има и отбори като “Лудогорец”, “Ботев”, “Берое” да не ги изброявам другите.”

Днес „сините“ имат тежко гостуване на „Ботев“ в Пловдив в опит да прекъснат черната серия. Тимът на Делио Роси няма победа от един месец, когато надви „Черно море“ с 3:2 на „Тича“.

Габриел Обертан, голямата звезда на тима е възстановен от контузия и се очаква да започне от първата минута на стадиона в „Коматево“.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ