Новата Виктория Бекъм

Откакто синът на Дейвид и Виктория Бекъм Бруклин започна да излиза с 22-годишният модел Хана Крос, британски таблоиди започнаха да откриват все повече прилики между Виктория и Хана. Някои медии дори я наричат "новата Виктория Бекъм", заради сходните им външен вид и стил на обличане.

Хана, подобно на Виктория, винаги позира без да се усмихва, и тя носи косата си разделена на път по средата, и има същата слаба фигура като майката на приятеля си.

Тоалетите, които и двете дами избират, са много елегантни и изчистени, като най-често Хана и Виктория залагат на актуалния тренд в момента - костюм в две части, съчетан с нежна и ефирна блуза отдолу.

Британски модни критици отбелязват още, че двете красавици са си много близки и вероятно си разменят модни съвети, тъй като на доста публични събития се повяват облечени почти идентично.

Освен това, на 45-ия рожден ден на Виктория миналия месец, Хана бе единственият гост, извън семейство Бекъм, поканен на специалната им вечеря.

Не на последно място, британски психолози твърдят, че мъжете, подобно на жените, избират партньорите си според външния вид и характера на родителя от противоположния пол. С други думи, Бруклин Бекъм е избрал Хана, именно заради приликата й с неговата майка.

[modula id="3146194"]

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица