„Опел” излетя от мост в Пазарджик и падна по таван в коритото на река Марица

Лек автомобил „Опел” излетя от мост в Пазарджик и се приземи по таван в коритото на река Марица, като младият шофьор зад волана на немското возило по чудо се е отървал почти без никакви наранявания, съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР-Пазарджик Мирослав Стоянов.

Необичайната каскада е станала малко преди 9 часа сутринта в понеделник, като колата е разкъсала предпазния парапет на моста, който води към индустриалната зона на областния град, и след полет от 10-ина метра се е озовал в сухата част на коритото на реката. Причините за пътния инцидент са в процес на изясняване, но според разследващите полицаи най-вероятно се касае за движение с несъобразена скорост и загуба на контрола над автомобила на хлъзгав участък.

Младежът зад волана сам е излязъл от купето на опела и нете потърсил нито медицинска помощ, нито пък е звънял на спешен телефон 112, уточниха от полицията. Водачът на опела ще бъде със сигурност санкциониран, тъй като не е предоставил задължителните в подобни случаи проби за наличие на наркотични вещества или алкохол.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право