Плевенчанин зверски пребит заради гадже

Двама с обвинения за престъплението

29-годишен мъж бе зверски пребит след преследване и лека катстрофа на път в Плевен. Нападението било извършено в нощта на 18 срещу 19 октомври.

В момента пострадалият Детелин е в болница в тежко състояние със счупвания, рани по главата и цялото тяло. Според негови близки той пътувал с 20-годишната му приятелка Милица към квартал “Сторгозия”.

Изведнъж колата им “Ауди” била последвана от БМВ. Автомобилът им бил леко ударен и другото возило препречило пътя им. Двама им се нахвърлили и счупили стъкло на колата. После грабнали щанга и засипали с удари Детелин. Изкарали го от аудито и продължили да го бият на пътя. Оказало се, че един от бабаитите е бившият приятел на Милица.

След сигнала в полицията, служители на реда заловили гангстерите. Те били изоставили БМВ-то си и вървели пеша в квартала. Първоначално в ареста за едно денонощие били вкарани 27-годишен и 18-годишен, съобщиха от полицията. По-късно на тях са им повдигнати обвинения и постановление на наблюдаващ прокурор задържането им е удължено.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право