Погба иска спешно в „Реал“ или „Юве“

Пол Погба е на път да докаже, че „Манчестър Юнайтед“ не е неговият отбор. След като напусна като юноша бледен в посока „Ювентус“ при сър Алекс Фъргюсън, сега французинът не желае повече да играе при Жозе Моуриньо. Купеният от Специалния за 110 милиона евро халф преди година и половина е в открит конфликт с треньора.

Погба спешно желае да се завърне в „Юве“ или да премине в „Реал“, където планират нова галакттическа селекция. Мениджърът Мино Райола вече се е заел с преговорите по освобождаването му. През януари неговият клиент Хенрик Мхитарян напусна в посока „Арсенал“, а през лятото същото ще направи и Златан Ибрахимович – към „Лос Анджелис Галакси“. Вероятно Погба ще бъде наличен на пазара за около 80 милиона евро. „Пари Сен Жермен“ също следи отблизо ситуацията.

Моу е твърдо решен да продължи с линията да не ползва Погба. В неделното дерби срещу „Челси“ титуляр в халфовата линия ще бъде юношата Скот Мактомини, както бе и срещу „Севиля“ в Шампионската лига. Двубоят е въпрос на чест между двамата треньори. Жозе и Антонио Конте не спират да се ругаят по пресконференции вече година и половина, откакто заедно работят във Висшата лига.

Специалния се надява срещу „Челси“ втората му най-скъпа покупка най-после да се отблагодари. Ромелу Лукаку е вкарал само 1 гол срещу отбори от първата десетка във Висшата лига – срещу „Саутхемптън“ през септември.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят