Подновяват „Луцифер” за шести сезон

Оказа се, че Netflix не е готов да се раздели с Луцифер Морнингстар и вече е в преговори с Warner Bros за удължаване живота на сериала. Всъщност Netflix и Warner Bros все още не са коментирали слуховете за вероятното заснемане на шести сезон, но феновете въпреки това ще се радват.

Припомняме ви, че неочакването спасение, ако се случи, няма да е първото за сериала. След като трите сезона на „Луцифер” излязоха по „Фокс”, сериалът беше закрит. Играещия самия Повелител на Ада Том Елис обаче започна спасителна кампания с хаштаг #SaveLucifer, а по-късно разказа колко е разстроен от отмяната на шоуто. Според него „Луцифер” е бил много по-популярен от всичко друго, което FOX показва. А след въпросната спасителна операция, от Netflix решиха да подновят поредицата, а актьорът усети цялата любов на публиката.

Не отдавна продуцентите на сериала предупредиха феновете да се подготвят за последния пети сезон, който в момента е в последния етап от заснемането си. Той ще се състои от 16 епизода, разделени на две части. Точната дата на премиерата все още не е обявена, но се предполага, че новата поредица ще може да бъде видяна тази година.

„Луцифер” разказва история за отегчения и нещастен Господар на Ада Луцифер Морнингстар, който изоставя трона си и отива в Лос Анжелис, където притежава нощен клуб. Наслаждавайки се на живота си, един ден открива, че красива певица е убита пред клуба му. Това притеснява не само него, но и най-добрият му приятел Мазикиън. Убийството привлича вниманието и на полицейския инспектор Клоуи Дансър, която презира Луцифер, но е заинтригувана от неговата способност да разкрива тайните на хората.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали