Показват таблото от 7:2 над ЦСКА

Специално за грандиозния спектакъл „75 години Георги Аспарухов - Гунди“ старото табло на стадион "Васил Левски" ще „светне“ отново. Това ще се случи на 11 август за мача между „сините“ и „Милан“. Таблото над Сектор Г ще бъде във вида, в който отбелязва края на може би най-великия успех на „Левски“ над вечния съперник. На 17-и ноември 1968 г. "сините" побеждават със 7:2, а Георги Аспарухов отбелязва хеттрик. След мача са запалени хиляди факли, като много от тях са в самия Сектор Г, където има и доста привърженици на „Левски“.

Веднага след срещата снимка от таблото с паметния резултат е направена тайно на картичка, която може да бъде намерена единствено по... стрелбищата в столицата, където се раздава като награда – разкриват организаторите на събитието. - След спешна акция на милицията обаче всички налични бройки на картичката са иззети, а разпространяващите ги - осъдени за дребно хулиганство. Сега по-младите фенове на „Левски“ ще имат уникалната възможност за първи и последен път да видят как е изглеждало таблото от двубоя.“

До двубоя „сините“ ще са с нов треньор. По всяка вероятност той ще се казва Славиша Стоянович. Наставникът ще бъде представен още във вторник, а ден по-рано ще гледа „Левски“ срещу „Черно море“ от трибуните на стадион „Георги Аспарухов“. Добрата новина за тима от „Герена“ е здравословното състояние на Хали Тиам и Паулиньо. Двамата са здрави и ще играят срещу „моряците“. Под въпрос е Илия Димитров, вкарал гола при успеха над „Ботев“ (Пловдив) с 1:0 миналия уикенд. Талантът е с контузия и може да пропусне двубоя с тима от Варна.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ