Преслава в 5-звезден лукс в Тайланд

Началото на януари е, което означава, че макар необичайните за сезона температури, времето навън продължава да бъде студено. Като допълнение към ниските градуси, от време на време пада и сняг - не толкова, че да покрие изцяло земята, но достатъчно, за да създаде усещане за зима.

Но това, че у нас живакът в термометъра едва успява да се качи над нулата, далеч не означава, че навсякъде по света е така. Бягайки от климатичните условия в България и търсейки горещи емоции, Преслава се озова сред екзотиката на Югоизточна Азия и по-точно на остров Кох Самуи в горещия Тайланд. Райското място, до което се стига само с 1-часов полет от Банкок, е обитавано от 1500 години насам, а първите му жители са рибари.

Преди броени часове звездата от "Пайнер" публикува в официалната си Инстаграм страница снимка от своята почивка. На нея тя позира на фона басейн, зад който се виждат редица палмови дръвчета и сините води на Тайландския залив. Брюнетката е облечена в черен бански от две части с флорален принт в преливащи се синьо-розови цветове, а върху него носи разкопчаната бяла риза.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Hello ❤️??? #preslava #vacation #vacationmode #happy #relax #island #thailand #kosamui #banyantreekohsamui #banjantreehotel

Публикация, споделена от Preslava (@preslava_official) на

След това изпълнителката публикува втори кадър, с които зарадва своите последователи и почитатели. На него тя върви към брега сред морската пяна на разбила се вълна. Преслава призова феновете си да дадат име на изображението, а сред част от предложенията бяха: "Гот ми е", "Бурни вълни", "Кралица в морето" и "Рак в естествена среда", като последното е препратка към зодията ѝ.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Дайте име на снимката ????❤️? #preslava #vacation #vacationmode #happy #relax #island #kosamui #thailand #2020 #banyantreekohsamui #banjantreehotel

Публикация, споделена от Preslava (@preslava_official) на

На острова певицата е отседнала в луксозния 5-звезден хотелски комплекс от самостоятелни вили "Banyan Tree Samui", разположен в залива Lamai, в който не липсват удобства. Кох Самуи предлага на своите посетители редица атракции, сред които е 13-метровата статуя на Буда, построена през 1972 г.; Тайната градина на Буда, в която има множество къщички, статуи и водопади - построени от един човек в рамките на 20 г.; храм "Кунарам", в който се съхранява мумията на най-известния монах на Самуи - Лоунг Пордаенг; Nara Pearl Farm - ферма за перли и др.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица