Приключи срещата на Васил Божков с привържениците на "Левски", ще има нова

Първата по рода си среща между феновете на "Левски" и собственика Васил Божков приключи. Двете страни говориха по най-горещите теми в клуба повече от 2 часа. Срещата, започнала от 12 часа, бе на стадион "Георги Аспарухов", където бизнесменът пристигна, но влезе директно във вътрешния паркинг на Сектор "А".

"Свърши срещата. Обсъждахме бъдещето на "Левски". Това беше темата. Не можем да кажем подробности. За взети решения и каквото и да било - питайте шефовете. Някой от собствениците", бяха единствените думи на председателя на НКП на "Левски" Степан Хиндлиян. Освен него, на "Герена" присъстваха още бившият вицепремиер Евгени Бакърджиев, бившият председател на "Тръст Синя България" Васил Колев, Владимир Владимиров-Гугутката, лидерът на Сектор Б - Любомир Костадинов-Младежа, както и представители на фракциите "София-Запад" и "Ултрас Левски" и др.

На сбирката бе и Георги Попов, държащ основния пакет с акции на "сините". Той е вицепрезидент на "Нове Холдинг". След края й от клуба обявиха, че няма да има официални изявления по темата. Очаква се да има нова среща между двете страни.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ