Разпра във видински бар завърши с труп на 31-годишен

Млад мъж е починал в неделя сутринта след схватка в нощното заведение „Бали” при все още неизяснени засега обстоятелства. От полицията съобщиха, че 31-годишният видинчанин е издъхнал от раните си на път за болницата, след като на дежурния телефон 112 в 7, 20 часа в неделя е бил получен сигнал за пострадал при сбиване в нощния локал. От МВР засега не уточниха дали раните са от огнестрелно или от хладно оръжие.

По неофициална информация загиналият се казва Теодор, с прякор Теди Папура. Той бил син на собственик на транжорна за месни изделия в крайдунавския град. Женен е и има малък син. Според свидетели на кръвопролитието компанията се е състояла от 4 човека. Преди да се озове в „Бали” групата обиколила няколко други заведения. Мъж от групата е избягал преди да дойдат униформените, останалите са задържани. Един от изведените с белезници е с рякора Раконти, друг с прозвището Шемета.

Нощният клуб „Бали” е известен на хората в квартала като свърталище на гуляйджии и заведение, където пиянските скандали и побоищата са перманентно явление. Жителите на блока „Еделвайс” в иначе спокойният квартал „Калето”, където е ситуиран нощният клуб, непрекъснато подават жалби до полицията заради нарушаване на обществения ред.

Заведението от години се стопанисва от мъж, известен с прякора Любо Гребеца, но кръчмата се поддържала основно от неговата съпруга. Според чести посетители на клуба в него нямало жива охрана и човек би могъл да внесе без особени проблеми оръжие. Клуб „Бали” по обяд след инцидента беше запечатан. Прокуратурата е образувала досъдебно производство.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право