“Реал“ губи търпение с Бейл

Real Madrid's Welsh forward Gareth Bale controls the ball during the Spanish league football match Sporting Gijon vs Real Madrid CF at the El Molinon stadium in Gijon on August 23, 2015. AFP PHOTO/ MIGUEL RIOPA

Лятната мечта на Гарет Бейл е на път да се сбъдне. Уелсецът е загубил тотално доверието на ръководството на „Реал“. През лятото Бейл поиска трансфер, защото не бил в сметките на Зинедин Зидан. След като французинът напусна, а Кристиано Роналдо бе продаден, от нападателя се очакваше да е лидер на европейския шампион.

Президентът Флорентино Перес вече преглежда оферти за Бейл – твърди вестник „Ас“. - През лятото той ще навърши 30 години и ако формата му драстично не се подобри, ще бъде продаден. Сега е шансът да покаже, че може да бъде като Роналдо.“

През този сезон Бейл има само три гола в Примера дивисион и един от рицарите на печалния образ в кошмарния сезон на „кралете“. Последното от попаденията датира от 1 септември в мача срещу „Леганес“. Всички водещи клубове от Англия биха се заинтересували от Бейл, който ще може да си тръгне на значително намалена цена. Първи в списъка е „Манчестър Юнайтед“.

Ювентус“ пък е на път да атакува „Реал“ с оферта за Марко Асенсио. А и германецът Тони Кроос е в графата на звездите, които са на път да напуснат „Сантяго Бернабеу“.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят