Резервирайте хотели на най-изгодни цени през trud.bg

Виждате отстъпките за ранни записвания и продажби в последната минута в реално време

Над 500 варианта за ваканция в България и Македония със специални евтини оферти за читателите на сайта

плаж, мореКак да намерите най-изгодно хотел в България, който да отговаря на изискванията ви без да се ровите в десетки сайтове, да сравнявате цени, да четете коментари и да търсите допълнителните екстри, които предлагат местата за настаняване? Резервацията на мечтаното място за ваканция, което е по джоба ви вече става само за няколко минути чрез резервационната система за онлайн букване на хотели, което можете да намерите на нашата страница trud.bg/booking/.

Само за  няколко минути можете да подберете хотел, така че да отговаря на критериите ви – категория, местоположение, тип стая, изхранване, отстъпки или да сортирате само офертите според бюджета ви. С линка на специалния бутон ще откриете специалните предложения на български хотели с намаления, специално за читателите на сайта.

За да резервирате трябва да въведете броя на туристите, за които търсите почивка, както и колко от тях са деца и на каква възраст. Другото задължително поле е периодът, през който търсите място за настаняване. Това дава възможност на системата да пресметне крайна цена за ваканцията ви, според избраните критерии.

Системата позволява и възможност за задаване на допълнителни критерии. Така можете да филтрирате само хотелите на море или на планина. Както и да изберете да получите единствено резултатите за предложенията в определен курорт.

Или пък да подберете предпочитаната от вас категория на хотела, в който искате да отседнете. Чрез няколко клика за секунди можете да изберете максималния бюджет, който сте решили да отделите, начина на изхранване – само със закуска, „всичко включено в цената“ или друга опция. Онлайн можете да подберете и типа стая – студио, апартамент, единична, двойна стая, джуниор суит, вила, мезонет и други опции.

Можете да филтрирате и места, които да отговарят на вашите специални критерии -  да имат тенис игрище, собствен плаж, да са подходящи за ваканция с деца, да предлагат уиндсърф и кайтсърф, да имат басейни с олимпийски басейни, да са подходящи за провеждане на конференции и семинари, да имат собствен аквапарк, футболно игрище, възможност за дайвинг. Така спестявате усилия да четете за възможностите, които предлага всеки отделен хотел и да се ровите в различни интернет страници, като вместо това получавате нужната ви информация наготово.

Допълнително можете да зададете критерии, които да ви покажат кои хотели в момента правят отстъпки за ваканция. Такива обикновено се обявяват в последния момент, а информацията не достига до крайните клиенти, като вместо това се разчита на туроператори и посредници, които трябва да промотират евтините цени. Освен това чрез онлайн резервационната система получавате информация в кои случаи можете да получите безплатни бонус нощувки. Освен в България чрез системата можете да резервирате и хотели в Македония.

Плащате капаро в размер на 50 процента, a парите ви са защитени, превеждат се през защитени системи и никой няма достъп до вашите данни.

Най-важно при пазаруването на ваканция онлайн е сигурността на вашата резервация и парите ви.  Затова и при онлайн резервацията не предоставяте данните на своята кредитна карта на никой, така че злоупотреби не са възможни. Вместо това плащането се извършва лично от вас, без да предоставяте никакви данни, които могат да послужат за злоупотреби или задържане на средства с месеци. Превеждането на парите е през защитените системи на Борика и PayPal, като получавате информация, че резервацията ви е сигурна по мейл. И имате гаранция, че няма да останете излъгани. Всяка резервация се капарира с 50 на стойността на престоя ви, като останалата сума се доплаща месец преди самото настаняване.

Личните ви данни са защитени и според изискванията на евродирективата GDPR и не се използват с други цели, освен за направената от вас резервация.

Вижте специалните оферти, изберете и резервирайте само за няколко минути тук.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Туризъм