Секси лъвицата Оливия Уайлд ще се пробва в режисурата

Дебютният филм на мацето се казва “Booksmart”

Наскоро Уайлд снима клип на “Red Hot Chili Peppers”

Оливия Уайлд има репутацията на една от най-красивите жени в Холивуд, а сега е решила тя да разкрие различна страна на творческия си талант и да демонстрира, че е нещо повече от красиво лице и тяло.

Variety съобщават, чеОливия Уайлд ще направи пълнометражния си режисьорски дебют (до този момент тя има в актива си няколко клипа и късометражки, припомня operationkino.net) с продуцираната от Annapurna и Gloria Sanchez (фокусираното върху женски филми крило на Gary Sanchez на Уил Феръл и Адам МакКай) комедия “Booksmart”.

Историята следа две пълни отличнички и най-добри приятелки, които в навечерието на завършването на гимназия, внезапно осъзнават, че е трябвало да учат по-малко и да се забавляват повече. Твърдо решени да не остават по-назад от своите връстници, момичетата си поставят за цел да вкарат четири години забавление в една-единствена нощ. “

Според Variety в ролите на двете приятелки ще видим младите Бийни Фелдстийн (”Lady Bird”) и Кейтлин Девър (”Last Man Standing”).Наскоро Уайлд снима слип на Red Hot Chili Peppers.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино