Спират водата в някои части на столицата

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 20 декември заради подмчна на сградно водопрошодно отклонение, съобщиха от пресцентъра на водоснабдителното дружество.

На ул. „Незабравка“ и ул. „Чарлз Дарвин“ , жк. „Изток“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

- по ул. „Незабравка“ от ул. „Юрий Гагарин“ до ул. „Константин Щъркелов“;

- района между улици: ул. „Акад. Методи Попов“, ул. „Константин Щъркелов“, ул. „Латинка“, ул. „Чарлз Дарвин“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Чарлз Дарвин“ ъгъла с ул. „Незабравка“.

Във връзка с превключване на уличен водопровод в жк. „Люлин“ 10, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”:

- бл. 158 и бл. 159.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:на паркинга на бл. 158 и бл. 159.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини