Съдът отряза Любо Пенев

Битката за шефското място в БФС окончателно е завършила. Върховният касационен съд отхвърли жалбата на претендента Любослав Пенев за събитията на последния конгрес на централата. Ел Голеадор твърдеше, че екипът на Борислав Михайлов е манипулирал избора, който завърши с грандиозен резултат 463:36 гласа. Така вече изборът на героя от САЩ'94 и легендарен вратар на България вече не подлежи на обжалване.

Още преди решението на ВКС никой не се съмняваше, че промяна в събията не може да има. БФС дори използва възможността да обяви и контрола на националния отбор. На 10 септември България ще гостува на стар познайник – Ейре. Арена на двубоя е модерният стадион „Авива“ в Дъблин. Според регламента на УЕФА датите за националните отбори трябва да бъдат задължително използвани. Три дни преди гостуването в Дъблин нашите имат европейска квалификация срещу Англия в Лондон.

България трябва да уреди още един приятелски мач на 14 ноември, който тепърва ще бъде обявен. Последната ни квалификация е три дни по-рано срещу Чехия.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ