Тотото издирва късметлиите от София и Варна, за да им даде печалбите

Порой от паднали джакпоти през последните четири месеца

През последните седем дни паднаха два огромни джакпота в игрите на СПОРТ ТОТО. Всичко започна на 13 юни, когато един късметлия от столичния квартал „Белите брези“ уцели вярната комбинация в „Тото 2 – 6 от 49“, спечели близо 5 100 000 лв. и се превърна в 102-ия тото милионер на България. Заедно с него щастливците със седемцифрен джакпот от тотото през последните 4 месеца стават 6, като общата сума на печалбата им е 18 000 000 лв. Първи за тази година се разписаха четиримата късметлии от Търговище, Пловдив, София и Съединение, които си разделиха рекордния джакпот от 10,5 млн. лв. навръх Прошка. Последва ги Соня Върбанова, която сънува пророчески сън и спечели 3,3 млн. лв.

На 16 юни, точно три дни след последната милионерска печалба, шансът на София се прехвърли в морската ни столица. Тогава пък падна джакпотът в другата любима игра на българите – „Тото 2 – 6 от 42“ и един късметлия стана по-богат с повече от 412 000 лв. За последните 4 месеца това пък е трети джакпот в тази игра на СПОРТ ТОТО. Предишните два паднаха на 30 март и 23 май, когато двама късметлии от Стара Загора, съответно Иван Делев и Ренета Маджарова, прибраха солидни суми от „Тото 2 – 6 от 42“. Мъж или жена е последният, който имаше сполука в 48-ия тираж на игрите на СПОРТ ТОТО, ще разберем съвсем скоро. Когато заяви своята печалба в централата на тотото, а това трябва да стане до 45 дни, след като е изтеглена печелившата комбинация.

Всеки може да стане следващият тото милионер на България или да спечели от игрите на СПОРТ ТОТО. Необходимо е само да пусне тото фиш за тиража утре, 20 юни. Общата сума на джакпотите, които ще се раздават в четвъртък е почти 6 000 000 лв.

Натрупаната сума в „Тото 2 – 6 от 49“ отново гони върхове, очаква се на 20 юни да достигне 2 300 000 лв. Освен примамливата призова печалба, за един участник в тази игра на тотото има още една бонус изненада. Късметлия ще спечели луксозен автомобил чрез жребий, без допълнителен залог. Джакпотът в „Тото 2 – Зодиак“ е 3 000 000 лв., а натрупаният награден фонд в „Пари плюс“, Втори тото шанс на „Тото 2 – 6 от 42“ е 40 000 лв. за тиража в четвъртък.

Когато правят своя залог, почитателите на игрите на СПОРТ ТОТО не бива да забравят да предоставят своята карта ТОТО КЛУБ. Това им носи още шансове за бонус печалби, обясняват от СПОРТ ТОТО.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Тото