Трилър с изчезналата българка на остров Родос

Отишла да изхвърли боклука и да се разходи, оттогава следите й се губят

Майката на три деца, която живее в Гърция през последните 30 години, напуснала дома си, за да изхвърли боклука и да отиде на разходка и оттогава следите й се губят.

Съселянин твърди, че по-късно я закарал до пристанището на Стегна. Там са намерени жилетката й, обувките и слънчевите очила. Охранителна камера е записала последните й стъпки, когато се насочила към морето.

Дина Маринова, дъщеря на изчезналата, в жива връзка с предаването „Светлина в тунела“ от остров Родос, апелира към всеки, който знае нещо, да се свърже с нея или с предването.

„Последно беше тревожна, но не ни даваше поводи да мислим, че нещо крие. Бяхме в прекрасни отношения, нямаше причина да се нарани. Майка ми никога нямаше да дойде тук сама. Никога не би избрала това място за разходка “, каза дъщерята на изчезналия, очевидно смутена.

Както в. "Труд" писа, 64-годишната Станка Мавродиева е в неизвестност от 28 януари. Изчезнала е на остров Родос, където е живяла и работила през последните години.

Дрехите на жената са намерени на брега на морето. Водолази са проверявали района, където се предполага, че може да се намира българката, но тяло не е открито.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Европа