Шофьорка погина при адски удар в дърво

36-годишна жена загина в тежък пътен инцидент в сряда следобед в района на шуменското село Избул. Малко след 14 часа бил приет сигнал в дежурната част на областната дирекция на МВР, че на пътя от село Избул в посока към село Върбяне е възникнала катастрофа.

Към мястото на произшествието са насочени екипи на полиция, пожарна и спешна помощ. След пристигане на място било установено, че 36-годишната А.М. от Шумен загубила контрол над автомобила си Опел „Корса“ с шуменска регистрация, излязла вляво от пътя по посока на движението и се блъснала в крайпътно дърво. Ударът е бил жесток и колата буквално се огънала край ствола на дебелото дърво. Водачката е загинала на място. Тя е директор на училището в шуменското село Лятно Айлин Мустафа. Пътувала от Лятно към Шумен.

Екип от шуменската пожарна е оказал помощ на противопожарния екип от Нови пазар. Заради теч на гориво от катастрофиралия автомобил било предприето обливане с вода и пяна. Мястото било обезопасено. По случая е образувано досъдебно производство.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България