Ще бъде ли октомври по-късметлийски от септември?

Щом броят на месеците през годината достигне двуцифрено число, то есента вече е настъпила, а летните емоции са към своя край. Септември е кръстопътят между лятото и есента. През тази година деветият месец не беше просто преходен между два сезона. Септември обърна нова страница в календара на десетки участници в игрите на тотото. По време на деветте тиража през деветия месец тото фенове спечелиха над 13 милиона лева.

По традиция в „6 от 49“ късметлиите имат шанс да се борят за многомилионен джакпот. Само за първите седем дни от месеца той бе спечелен на два пъти. Още в първия тираж от септември Стоян Георгиев прибра над 5,5 млн. лева. Само седмица по-късно Екатерина Мичева позна печелившата комбинация и грабна 2 284 132 лева.

Други игри, които традиционно раздават големи печалби, са „Тото 2 - 5 от 35“ и „Тото 2 – 6 от 42“. Те увеличиха финансовото състояние на участниците само през септември с почти 3 милиона лева. Най-големият късметлия в тези игри се оказа Теньо Трендев. Той грабна джакпота в „6 от 42“ и великолепната сума от 676 386 лева.

„ТОТО ДЖОКЕР“ също е сред най-щедрите тото игри. Само през септември късметлиите прибраха над половин милион лева от нея. В последните два тиража за месеца обаче джакпотът продължи да се натрупва и за първия тираж през октомври се очаква да достигне колосалната сума от 133 000 лева. Късметлиите ще могат да се включат в напреварата за нея срещу минимален залог от 20 стотинки.

През вторият ден от октомври започваме да търсим отговор на въпроса ще тръгне ли новият месец по стъпките на септември. Още този четвъртък от тотализатора са подготвили джакпоти в игрите на обща стойност над 6 848 000 лева. Само в „6 от 49“ участниците ще се борят за 3 100 000 лева. Тото сумите, с които стартира октомври са обещаващи. Пилците ще ги броим на 31.10.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Тото