10 години затвор за баща, блудствал с 12-годишното си момиченце

Съд

36-годишен баща, блудствал с 12-годишната си дъщеричка и заставял нея  и братчето й да гледат порно, получи ефективна присъда от 10 години и 6 месеца затвор. Присъдата е на Окръжния съд в Търговище. До нея се стигна, след като момиченцето се оплакало на леля си по интернет, че таткото пак си „играл”, като по онези филми, с него.

Това станало в края на юни тази година в търговищко село. Лелята веднага се обадила на кметицата и от там сигналът стигнал и до полицията. Шестокласничката разказала, че таткото започнал тези неща преди около 2 години. Заплашвал момиченцето да си мълчи, иначе щял да го убие. По това време започнал да кара детето да гледа порно. Заставял и малкото си момченце, което било около 5-годишно тогава, да гледа с тях филмчетата за възрастни. Гнусотиите продължили, докато малката не изплакала.

Перверзиите с родните си деца мъжът извършвал в отсъствието на съпругата си, която не подозирала какво става. Двамата работели в голяма търговищка фирма на смени, които се редували, за да има възрастен вкъщи по всяко време. Според техни съселяни, по времето, когато посегнал на детето си, мъжът започнал и да пие повечко.

Съдът постанови различни наказания за отделните престъпления с двете деца и определи общо от 10 години и 6 месеца затвор, при първоначален строг режим. Осъденият дължи и над 900 лева за експертизи и разноски за вещи лица.

Присъдата може да бъде обжалвана пред Апелативния съд във Варна.

 

Коментари

Задължително поле