100 Кила стана веган

Наскоро рапърът 100 кила шокира феновете си, обявявайки в предаването на Нова тв „Черешката на тортата“, че е веган и от доста време не вкусва никаква храна от животински произход, включително яйца и мляко.

По думите му, причината да се откаже от блажното, с което е отгледан, е че постните манджи му действат по-добре. Причина за това негово драстично решение обаче е жената, с която рапърът се среща повече от година. Тя била убедена веганка и в началото Килата се шегувал с тези нейни хранителни навици. Тъй като бил много влюбен, решил да пробва за няколко дни да се храни като жената на сърцето си и впоследствие окончателно зарязал мръвката.

Приятели на Килата го будалкали, че е мъж под чехъл и не смее да хапне месо, защото го е страх, че жена му ще се кара. Истината обаче била, че откакто е с нея, той станал по-спокоен и целеустремен, изоставил почти всичките си вредни навици и вече бил истински улегнал и сериозен мъж. Твърди се, че именно благодарение на дамата Килата завършва средното си образование. Както е известно, той беше с основен 8-и клас. Към момента обаче е взел всичките си изпити за 11-и, а догодина му предстои да е абитуриент, като крои планове да следва в университет.

Коментари

Задължително поле