27-годишен мъж е загиналият работник в "Арсенал"

Mлад мъж на 27 години от село Шаново, с инициали Ц.В, e загиналият работник при , който стана около 10,20 часа тази сутрин, в помещение на цех 130 на завод 3 на оръжейния комплекс.

Мъж на 45 години от Казанлък с инициали К.Ж. е тежко пострадал и е с изгаряния, съобщава местната Телевизия ПРЕСС.

Все още няма информация за причината, при която е възникнал инцидента, на място са оперативни групи на фирмата, полицията и специализираните органи.

Загиналият е на работа в „Арсенал“ от две години, а пострадалият мъж със стаж от 10 години във фирмата. По предварителна информация е възникнало запалване на смесител, по време на работа. При инцидента няма други пострадали. Има нанесени материални щети на помещението, в което е работено. Останалите работници са изведени от помещението.

Пострадалият е настанен в Спешния център на МБАЛ Казанлък, за оказване на първа помощ. Пациентът е със сериозен процент изгаряния. По предварителна информация най- вероятно ще бъде настанен в Клиника по изгаряния в Пловдив. В момента пациентът се транспортира в болница в Стара Загора, след което най- вероятно ще замине за Пловдив. На мястото на инцидента работят специализираните органи.

Коментари

Задължително поле