3 най-романтични зодии

Вечеря-изненада на свещи, букет с красиви цветя или ръчно написано любовно послание - тези жестове определено ни говорят за много романтика и нежност. Кои са зодиите, които биха ги оценили най-много

 

Телец 

Въпреки прагматичния си начин на виждане, Телецът със сигурност високо цени романтиката и нежните жестове. Реално той си е истински романтик. Намери ли си веднъж идеалния партньор, Телецът е способен да му свали всички звезди от небето и да му ги поднесе с много любов. Телците са майстори в измислянето на идеи, които ще накарат неговата любов широко да се усмихне. Те винаги обръщат внимание на детайлите, на предпочитанията и желанията на половинката си. Вечерята в някой любим ресторант с романтична обстановка и малките подаръчета са редовният репертоар на Телеца. Той е щастлив, когато знае, че е ощастливил любимия.

 

Рак 

Изобщо не е учудващо, че чувствителните и емоционални Раци попадат в тази класация. Те са особено любвеобилни партньори, които често пренебрегват себе си и дори се жертват, за да ощастливят любимия човек. Когато са влюбени, Раците до известна степен обсебват обекта на чувства си. Често го задушават с внимание и дребни жестове. Възможно е да поднесат богата закуска в леглото или излет-изненада през почивните дни. Тези моменти карат връзката да разцъфне. Знайте, че с един Рак до вас е невъзможно да скучаете и за миг.

 

Лъв 

На Лъвовете им се носи славата  като едни от най-големите романтици сред зодиакалните знаци. Техният комфорт включва уюта и нежността в една дълга връзка. Поради тази причина те винаги дават всичко от себе си, за да я направят по-здрава и по-стабилна. Тази романтична зодия обича да глези партньора си и да го радва по всевъзможни начини. Любимият човек на Лъва може да се наслаждава на невероятно романтични моменти, в които редом до любовта върви и страстта!

Коментари

Задължително поле