31 номинации за наградите "КРИБ - качество, растеж, иновации от България

Кирил Домусчиев, КРИБ. Снимка: Пламен Стоименов

Премиерът Борисов и почти цялото правителство ще бъдат на церемонията по връчване на наградите и бала на организацията

Тридесет и една са номинациите за тазгодишните големи награди на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ). Церемонията по връчването им ще бъде кулминацията на Третия пролетен бал на бизнес организацията, който ще се проведе на 17 май 2017 г. в София Тех Парк. За трета поредна година балът ще бъде под патронажа на г-н Бойко Борисов, министър-председател на Република България, и с неговото лично участие. Поканени са, също така, всички членове на правителството, председателя на Народното събрание и кмета на град София, както и председатели на ключови за развитието на бизнеса парламентарни комисии. Медийни партньори на събитието ще бъдат всички медии - членове на КРИБ.

Наградите ще бъдат присъдени в категориите „Качество“, „Растеж“ и „Иновации“. Освен това със специалната награда на председателя на КРИБ Кирил Домусчиев ще бъде отличена и компанията с най-голям цялостен принос за развитието на икономиката в България.

Целта на учредените през 2015 г. награди е да се стимулира качественото и иновативно българско производство. Отличените фирми ще бъдат пример за всички, които правят бизнес в България и налагат нови, по-високи стандарти в икономиката.

Номинираните за наградите „КРИБ – Качество, Растеж, Иновации от България” за 2017 г. - приложен списък на всички номинирани

Балът ще бъде тържествено открит от „101 каба гайди“. Валя Балканска, която ще огласи зала „Джон Атанасов“ с „Излел е Дельо хайдутин“, родопската народна певица Кристина Енгерова заедно с фолклорната формация „Каба кабадайлии”, както и танцьорите от ансамбъл „Чинари“ ще бъдат в основата на програмата. Балът ще завърши с изпълненията на Данчо Караджов и група „Сигнал“.

Основна част от приходите от рекламодателите на Бала ще бъдат за развитието на „Академия Икономика” - най-голямата инициатива на КРИБ в областта на образованието и професионалната подготовка на младите хора.

Златни рекламодатели на третия пролетен бал на КРИБ са компаниите: Минстрой Холдинг АД, Хювефарма ЕООД, Геотрейдинг АД, Софарма АД, Пощенска банка и Лукойл България ЕООД.

Сребърни рекламодатели на бала на КРИБ през 2017 са Аурубис България АД, Балкам Груп ЕООД, Приста Ойл Груп, Галакси Интеренешънъл ЕООД, Телелинк АД, Мобилтел ЕАД, Кока-Кола Хеленик Ботлинг Къмпани ЕООД и Абритес ООД.

Бронзови рекламодатели са: Енергоремонт Холдинг АД, Централна енергоремонтна база ЕАД и ЛИДЛ България ЕООД.

Номинираните за наградите „КРИБ – Качество, Растеж, Иновации от България” за 2017 г. са:

Категория „Качество“:

Винарска изба „Фоур Френдс“

ДиЕйчЕл Експрес България ЕООД

Дънди Прешъс Металс Челопеч ЕАД

Ен Ар Консулт ЕООД

Лидл България ЕООД

Линднер Имобилиен Мениджмънт ЕООД

Национално сдружение Недвижими имоти /НСНИ/

Сименс ЕООД

Томбоу България ООД

Томика-Метал АД

Уникредит Булбанк АД

Шел България ЕАД

Юробанк България АД /Пощенска Банка/

Категория Растеж:

Алкомет АД

Доверие Обединен Холдинг АД

Дънди Прешъс Металс Челопеч ЕАД

КЦМ АД

Некрато ООД

Пайп Систем АД

Райфайзенбанк България АД

Сирма Груп Холдинг АД

Тал Инженеринг ЕООД

Томика-Метал АД

Категория Иновации:

АстраЗенека България ЕООД

Балкам груп ЕООД

МБАЛ за женско здраве „Надежда“

Сименс ЕООД

Тангра – АВ ООД

Телелинк ЕАД

Фесто производство ЕООД

Чериът Моторс АД

Коментари

Задължително поле