3D мапинг на четвъртия конгрес на ГЕРБ

Ще бъде предложена декларация, че партията никога няма да се коалира с БСП

Невиждана досега за политическо събитие мултимедия и 3D мапинг очаква делегатите на четвъртия конгрес на ГЕРБ днес.

Тази технология се радва на изключителна популярност по света и за първи път у нас ще бъде специално изградена по време на форума на ПП ГЕРБ. Посланията и речите на ГЕРБ, както и посланията на техните европейски гости ще бъдат илюстрирани по впечатляващ начин, съобщиха от пресцентъра на партията.

Четвъртото редовно отчетно-изборно делегатско национално събрание на ГЕРБ ще се проведе от 12.00 часа в зала първа изложбена на Интер Експо Център.

На събранието ще бъдат проведени избори за председател, заместник-председатели, Изпълнителна комисия и Контролна комисия.

“Никой няма намерение да сменя лидера на ГЕРБ Бойко Борисов”, каза в петък зам.-председателят на ГЕРБ и председател на парламентарната група на партията Цветан Цветанов.

На събитието ще присъстват 1200 делегати от цялата страна и над 150 гости от България и чужбина. Конгресът е редовен отчетно-изборен, който според устава на ГЕРБ, се нарича Национално събрание и се свиква най-малко веднъж на четири години с решение на Изпълнителната комисия. На него ще бъде предложена декларация, че партията никога няма да се коалира с БСП.

“Ще предложим такава декларация, защото трябва веднъж завинаги да спрем със спекулациите, че имало хора от БСП, които преговаряли с ГЕРБ за съвместно управление”, коментира Цветан Цветанов.

Коментари

Задължително поле