4800 паунда, 300 лв., цигари и алкохол сви 15-годишен от жилище в Търново

Бум на кражбите в региона през уикенда

Кражба на 300 лв., 4800 паунда, два стека цигари и две бутилки алкохол от жилище в областния град, разследват служители на местното полицейско управление. Деянието е извършено на 9 ноември, като извършителят е проникнал в имота през незаключена таванска капандура. От проведените незабавни действия по разследването, като съпричастен към извършеното деяние е задържано 15-годишно момче от В. Търново. Образувано е досъдебно производство. Работата по изясняване на случая продължава.

Бум на кражбите отбелязва полицията през изминалия уикенд в региона.

Кражба на 700 лв. от лек автомобил «Мерцедес», паркиран в стопанския двор на с. Церова кория, разследват служители на полицейското управление във В. Търново. Деянието е извършено в петък, чрез използване на подбран или подправен ключ.

Взломна кражба на 500 лв. от кафе автомат в старата столица е извършена в неустановен период от време, чрез използване на подбран или подправен ключ.

От жилище в с. Върбовка неизвестен към момента апаш вчера е откраднал 960 лв. По данни на тъжителя деянието е извършено същия ден в периода между 16,00 и 17,00 ч.

Коментари

Задължително поле