50 зомбита изкараха акъла на Данай Гурира

Данай първоначално се насочва към психологията, но в последствие завършва курс по драматични изкуства.

Норман Рийдъс трудно се раздели с актрисата

В продължение на 8 сезона Данай Гурира играеше смелата Мишон в трилър поредицата “Живите мъртви”. С това свое превъплъщение актрисата успя да спечели голямата симпатия на зрителите, но времето є в сериала приключи. Последните дни на снимачната площадка вероятно за дълго ще останат в съзнанието на Данай, тъй като колегите й се погрижиха за това подобаващо.

В интервю за Entertainment Weekly Гурира разказва, че приключването на снимките е било “много емоционално” за нея и признава, че “тя е истински изумена от голямата любов, която е получила от хората около нея”. Но това, разбира се, не е всичко. Предвид събитията, които се развиват в “Живите мъртви”, би било странно, ако актьорите и екипът на филма устоят на шегите в духа на шоуто.

Така например, когато завършва участието си в поредицата, след края на последната си сцена, Данай получава шокираща изненада от екипа. Влизайки в своята каравана, тя “заварва там близо 50 зомбита”. Актрисата през смях разказва, че “уродливите същества са почти навсякъде - едни лежат на дивана, други седят на столовете, а някои дори си вземат душ”. Никой не би забравил подобна изненада и затова Гурира признава, че й е трудно да си тръгне.

“Обичам семейството, което получих в лицето на целия екип на сериала. Възможността да бъда част от това се превърна в истински подарък за мен”, казва тя.

Тъга от напускането на Данай изпитва и колегата й Норман Рийдъс, който изигра Дарил Диксън. Той отбелязва, че способността на актрисата да подхожда към всяка сцена по специален начин го вдъхновява невероятно и е много трудно да загубиш някого, с когото имаш толкова близки отношения.

Последният епизод с участието на Гурира е в десети сезон на “Живите мъртви”.

Самата Данай Гурира е родена в семейството на библиотекарка и професор по химия, но родителите є не държат на академичния ценз и никога не є дават тон в избора на занимания. Затова Данай първоначално се насочва към психологията, но се записва на курс по драматични изкуства и това предрешава пътя є. През април 2013 г. Гурира беше включен в списъка на “Стоте най-красиви хора” според сп. People. В свободното си време актрисата обича да пее, плува и се среща с приятели.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали