6 години затвор за крадец, счупил челюстта на жена при блудство с нея

Пловдивският окръжен съд прати за 6 години в затвора при първоначален строг режим подсъдимия Цони Цонев, който нанесъл средна телесна повреда на 42-годишната А.К., като й счупил челюстта, след като жената отказала да му прави орална любов, а след това я ограбил.

Шестте години лишаване от свобода е най-тежката присъда измежду всички, за което Цони Цонев бе признат за виновен по повдигнатите му обвинения за извършените от него престъпления на 16 декември 2016 година.

В този ден след обяд подсъдимият извършил блудствени действия спрямо пострадалата А.К. Престъплението било извършено в офис в центъра на Пловдив, където Цони Цонев заключил вратата отвърте, свалил си панталоните и поискал от 42-годишната жена да му прави орална любов. След като тя не се съгласила, той я хванал за главата и насила започнал да я целува, докато А.К. викала за помощ и се съпротивлявала.

Цонев продължавал да я удря по лицето, гърдите и тялото и да й дърпа косата. В резултат на нанесения побой на пострадалата е причинена средна телесна повреда, изразяваща се в счупване на челюст. В един момент жената изпаднала в безсъзнание и се строполила на пода във фирмения офис. Тогава подсъдимият Цони Цонев извършил и грабеж на различни вещи на обща стойност 1863,51 лв. - дамска чанта, мобилен телефон "Сони Експерия Z", портмоне, ключ за лек автомобил "Волво XC60", 5 секретни ключове, 200 лв. и 600 евро. Присъдата подлежи на обжалване и протест пред Апелативен съд - Пловдив в 15-дневен срок.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право