66 милиона лева печалби в летните моментни лотарийни игри на СПОРТ ТОТО

Три специални летни предложения от тотализатора

Моментните лотарийни игри на Български спортен тотализатор са едно страхотно предложение към участниците, които освен да грабнат феноменални печалби, могат да се забавляват докато играят. Талоните са идеалният подарък за всеки повод – рожден ден, имен ден и още много други. От СПОРТ ТОТО са подготвили няколко моментни лотарийни игри, които са посветени специално на лятото. Общата стойност на печалбите в тях е 66 милиона лева.

Първото лятно предложение, което може да ви донесе огромна радост, е талонът „Островът на съкровищата 2“. Общата стойност на печалбите в него е 17 860 000 лв. За да достигнете до една от големите печалби по 100 000 лева, трябва да откриете пътя й. След като изтриете полетата на талона, се откриват стрелки, които да ви заведат до успеха. Пътят към печалбите вече е изминала Румяна Кирманова. Тя редовно участва в игрите на СПОРТ ТОТО и споделя, че „Островът на съкровищата 2“ е любимият ѝ талон. Късметлийката разказва, че е много щастлива, а в момента, когато е разбрала за печалбата не е могла да повярва. Със спечелената сума тя ще организира екскурзия за цялото ѝ семейство, а останалата част смята да инвестира в недвижимо имущество. Румяна споделя, че е много важно човек да вярва в чудеса, защото те наистина се случват.

Друго страхотно предложение на лятна тематика е талонът „Фреш“. Моментната лотарийна игра идва с неустоим аромат на печалби. Общите суми, които са заложени в талона са на стойност от 17 840 000 лева. Три от талоните крият в себе си печалби по 200 000 лева. А други пет са заредени с по 100 000 лв. „Фреш“ промени живота на Илиян Живков от Видин, който спечели сумата от 100 000 лева. Той разказва, че редовно участва в игрите на СПОРТ ТОТО. „Вълнението беше огромно, когато разбрах, че печеля“, споделя още щастливецът. Със спечелената сума ще отиде на екскурзия до някое топло и екзотично място.

Третото предложение на Български спортен тотализатор за летните месеци е талонът „Супер късмет през лятото“. Общата стойност на печалбите в него достига феноменалните 15 000 000 лева. Един късметлия ще има възможност да грабне половин милион лева. Освен това в талона са скрити и седем печалби по 100 000 лв.

От СПОРТ ТОТО напомнят на всички почитатели, както на моментните лотарийни игри, така и числовите игри, да не забравят да представят пред служителя в тото пункта своята карта ТОТО КЛУБ. Чрез всеки направен залог или закупен талон те трупат бонус точки, които да им донесат допълнителни печалби.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Тото