Председателят на ВКС изпрати второ писмо до Цацаров с искане на информация за обвинителните актове на Гешев

Земеделското министерство готви законодателство за по-строг контрол върху детското хранене

Расисткият скандал скара и политиците

Силно земетресение край филипинския остров Минданао

Спортният министър Кралев: Президентът за пореден път прояви своята некомпетентност

Папата анатемоса преяждането

Засилват контрола срещу нерегламентираното изгаряне на отпадъци

Не пускат Михайлов да си тръгне от БФС

Сирийската армия влезе в град Ракка

Ердоган не желае да се срещне с Помпео и Пенс в Анкара, а само с Тръмп

Лия прави клип на култова своя балада Със „Сини очи“ певицата стартира издаването на поредица от шлагерни сингли, които ще събере в албум

Д-р Мариян Иванов: Помогнете на имунната си защита през есента и зимата Билкови и хомеопатични средства държат вирусите и бактериите надалече

Новият посланик на САЩ Херо Мустафа пристигна в България

Ким Чен-ун изкачи на бял кон свещената за корейците планина Пектусан (СНИМКИ)

66 студенти идват във ВТУ за традиционните Мартенски четения

ВТУ

Студенти и докторанти от цялата страна се събират на 24 и 25 март във Велико Търново, за да представят своите доклади в областта на хуманитаристиката- история, археология, география, културен туризъм и др. „Мартенските студентски четения“ се организират всяка година от Историческия факултет на ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“ и се провеждат в обособени тематични сесии. В тазгодишното издание на студентските четения, които ще протекат в рамките на два дни, ще вземат участие 66 студенти (бакалаври и магистри) и докторанти от ВТУ, СУ „Св. Климент Охридски“ , ПУ „ Паисий Хилендарски“, ШУ „Неофит Рилски“, ЮЗУ „ Епископ Константин Преславски“, БАН и Тверският държавен университет.

В организационния екип участват и Деканатът на Историческия факултет, Студентският съвет на ВТУ, Клубът по българска медиевистика и Студентският клуб Ателие „История и памет”.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.