86-годишният Начко Мутафов застрелял с ловна пушка 84-годишната си съпруга Дияна

Отчаяният пенсионер от Шумен, който уби съпругата си , а после сложи край и на своя живот, е стрелял с ловна пушка.

Кървавият ад се разиграл в апартамента им на четвъртия етаж в центъра на града на ул."Христо Смирненски"5. Телата на Начко Мутафов/86г./ и съпругата му Дияна/84 г./ били открити от внучката в четвъртък преди обяд. Тя веднага подала сигнал в полицията.

Двете тела са с огнестрелни рани от законно притежаваната от съпруга ловна пушка. Жената е била ранена в гърдите, в сърдечната област и била открита да лежи в една от стаите. Оръжието е открито в жилището до трупа на мъжа, който по непотвърдени данни е намерен в банята. "По всяка вероятност се касае за убийство и последвало самоубийство", каза шефът на ОДМВР-Шумен ст.комисар Ялчън Расим. В жилището е намерено и предсмъртно писмо, но от полицията не съобщиха какви са били мотивите на стрелеца.

За съседи фаталният край на възрастната двойка е абсолютен шок. Те дори предположиха, че жената е починала от естествена смърт, а съпругът не е могъл да преживее това и е решил да сложи край на живота си. Известно е, че жената е имала здравословни проблеми - след прекаран инсулт била на легло и ежедневието им не е било лесно.

Според съкварталци, Начко не бил конфликтен, гледал пчели и никой не подозирал за семейната драма в дома му.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право