9-годишна варненка спечели златото за авторска песен

9-годишната Ивайла Иванова от Варна спечели златото в престижния Международен конкурс"ART TALENTS" 2019 в Кушадасъ. Тя стана победител с авторската си песен "Моят Бийт", като впечатли журито с талант, изпълнение и артистизъм. Песента вече има и професионален видеоклип.

След дебюта й с рапъра Кристо в "Няма нищо невъзможно", сега тя реализира самостоятелен проект. За сюжета за "Моят бийт" малката Ив е избрала да покаже част от реалния си живот, надявайки се да даде добър пример на връстниците си- да следват мечтите си. Миналата събота Ивайла представи за първи път "Моят Бийт" пред родна публика, като откри с песента си концерта за децата на загиналите полицаи и военни, който се проведе под Пантеона в Морската градина във Варна.

Тя е на 9 години и е ученичка в Националното училище по изкуствата "Добри Христов" във Варна, с профил пиано. От 3 години изучава пеене в школата на Мила Маврова към фондация "Арт Старс" и има завоювани над 20 първи награди от конкурси в България, Германия, Италия, Сърбия, Турция, Черна гора и др.

Освен с музика Ивайла се занимава с хип хоп танци в школата на "The Center World" и тренира кикбокс в СК "БОИЛ". Музиката на "Моят Бийт" е на Александър Славчев, вокален аранжимент - Боряна Амира, видео - Bdigital Studio, танцьори - The Center World. В текста на песента момичето закачливо се заканва:

"...Може да съм малка, но вече знам

пред трудностите няма аз да се предам.

Аз съм във Варна новата звезда

светя ярко и ще ви заслепя

Гери-Никол внимавай от сега

някой ден короната ще ти сваля!"

Коментари

Задължително поле