Alfa пуска нова гама Veloce Ti

Alfa Romeo представи новата гама Veloce Ti на моделите Stelvio и Guilia.

Спорт, комфорт и елегантност в моделите Stelvio и Giulia

За първи път слагат 21-инчови джанти

Моделите Stelvio и Giulia на Alfa Romeo претърпяха всеобхватно обновление, включително топвариантите Quadrifoglio. Промените във външния вид не са радикални, но техническите подобрения са значителни. Въвежда се нова серия Veloce Ti с по-ефективни двигатели, която съчетава спортно и сигурно пътно поведение.
Гамата Stelvio Veloce Ti се отличава с нова задна броня и допълнителен дифузьор. За първи път в модела се включват 21-инчови алуминиеви джанти, които подчертават динамичните качества на първия SUV в историята на марката. Инициалите Ti са знак за характерната италианска елегантност, а името Veloce е типично за по-спортните и бързи варианти.

Стандартното оборудване е с много и различни опции, като обхваща най-модерните технологии. Те напомнят за част от екстрите във версията Quadrifoglio, с която Veloce Ti споделя някои елементи от екстериора и интериора. Сред тях са спортните седалки в кожа и алкантара и ексклузивните покрития от истински карбонови влакна. В унисон с черния изискан салон са затъмнени рамките на прозорците.

Моделите Veloce Ti на Stelvio и Giulia се предлагат с високоефективни четирицилиндрови двигатели. Бензиновият е с работен обем 2,0 л в две нива на мощност - 200 и 280 к. с., а дизеловият е с обем 2,2 л и генерира 210 конски сили. Скоростната кутия е 8-степенен автоматик, съчетан със задвижване на четирите колела. В допълнение към динамичната моторизация идват най-съвременните технологии за асистенция и безопасно шофиране, както и за свързаност на пътниците и забавление на борда. Гамата е предназначена за високите очаквания на клиентите, които търсят спортно поведение, комфорт и елегантност.

Коментари

Задължително поле