Атидже стопи над 27 килограма мазнини за 5 месеца

Атидже Башева потърсила спасение в медицинския център на д-р Емилова след доста лутане. На информация за ефектите от програмата с плодове, чай и мед попаднала в медиите. Когато пристигнала в средата на февруари, 30-годишната жена тежала 155 кг. 75 от тях натрупала след операция за отстраняване на злъчката. Имала увеличен и омазнен черен дроб, сънна апнея, чести бронхити, хиперинсулинизъм, дефицит на витамин D3. Болели я ставите, изморявала се бързо и въпреки упорството си да прилага разделно хранене, отслабвала няколко пъти по 5 кг, които се връщали много бързо.

По съвет на д-р Емилова първият курс на лечение бил 30-дневен, от които 20 дни в медицинския център, 10 дни в домашни условия. Последвало 20-дневно захранване - отново под непрекъснат лекарски контрол.

Според Атидже захранването е много важна част от лечението и всяка допусната грешка може да унищожи резултатите. А на тях младата жена се радва по заразителен начин и споделя, че се чувства бодра и преливаща от енергия. Доказва го и усмивката, която не слиза от лицето й.

Още след 18-ия ден на първото гладуване кантарът показал свалени 10 кг, от които 5,3 кг мазнини. Постепенно отпадали и оплакванията, свързани с установените диагнози и както простичко го обяснява Атидже, сякаш всяка клетка на тялото й започнала да се изпълва с кислород, било й леко и спокойно.

В медицинския център допълвала програмата с гимнастическия комплекс на д-р Емилова, изпълняван с пациентите всяка сутрин, с китайска гимнастика и други двигателни активности. В дома си започнала да готви здравословно и това веднага допаднало на двете дъщери. По време на пълнолуние и новолуние остава на чай, плодови сокове или вода. Това се практикува от много пациенти на медицинския център с добър ефект. Съпругът на Атидже много я подкрепя и се радва на отличните й постижения.

До 10 юли, след проведено следващо 10-дневно гладуване у дома и 10-дневно захранване в медицинския център, младата жена е свалила 36 кг, от които 27,3 мазнини.

Най-впечатляващо е, че омазняването на черния дроб /стеатоза/ от трета степен е редуцирано до първа. Увеличеният размер на органа е намален с 20 мм и вече е в нормални граници. Мъчителното хъркане, заради което младата жена се будела отпаднала и неспокойна, изчезнало напълно. Направеното в медицинския център контролно изследване с респираторен полиграф, показва, че Атидже се е сбогувала и тежкостепенна сънна апнея, провокираща хъркането.

Според д-р Емилова тези резултати са удивителни и гарантират, че с отхвърляне на болестите, ще изчезват и още килограми. Упорито и впечатляващо. Като самата Атидже.

А тя е убедена, че ако по-рано е знаела за лечебното гладуване, е щяла да избегне операцията на злъчката и всички мъки, дошли след това. И се надява все повече хора да научават за системата, за да се възползват от нея. В първите дни на октомври Атидже отново ще е при д-р Емилова за захранване след проведено поредно самостоятелно гладуване.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Калина Цачева

Този уебсайт използва "бисквитки"