Вижте как е изглеждала Ирина Шейк на 14 години

Изкусителната рускиня има данни за супермодел още от дете

По време на изолацията, когато всички си стоим вкъщи, много знаменитости извадиха архивите от позабравени или непокзвани снимки, които споделиха в социалните мрежи, за да продължат да бъдат активни.

Супермоделът Ирина Шейк ни даде да погледнем за миг в детството й, споделяйки снимка, на която е едва на 14 години.

На кадъра Ирина позира пред киното „Буревестник“ в Челябинск, Русия. Както е известно, детството на Шейк минава в родната й Русия и по-точно в Еманжелинск, намиращ се в област Челябинск.

Очевидно още като дете Ирина има данните за супермодел. Коментарите в инстаграм единодушно възхвалиха естествената красота на Шейк и я засипаха с комплименти.

Междувременно в скорошно интервю за британското издание Vouge красавицата за първи път коментира раздялата с актьора Брадли Купър и ежедневието на родител.

„Смятам, че във всяка добра връзка носиш и най-доброто, и най-лошото от себе си – просто това е човешката природа“, казва 34-годишният модел. „Не е задължително двама страхотни хора да бъдат добра двойка.“

За отношенията си с актьора, които приключиха през 2019 г., Ирина споделя:

„Мисля, че двамата бяхме късметлии да изпитаме това, което двамата имахме. Животът без Би е нещо ново.“ Ирина използва Би, когато говори за Брадли.

Бившата двойка си поделя грижите за своята 4-годишна дъщеря Леа, но моделът признава, че като майка има и тежки дни.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"