Йозге Гюрел с поредна успешна роля

Красивата Йозге Гюрел, която у нас сме гледали в турските сериали "Сезонът на черешите" и "Пълнолуние", сега получава суперлативи за играта й в сериала "Мама", който наскоро се завъртя по телевизионния екран в Турция. Междувременно Йозге стана и лице на новата реклама на Penti, която беше показана за първи път на специално организирано парти, в центъра на което, разбира се, бе актрисата.

Заобиколена от журналисти, Йозге бе попитана и как вървят отношенията им с актьора Серкан Чайоолу, с който се залюбиха по време на снимките на "Сезонът на черешите" през 2014-а, но връзката им е съпътствана от раздели и събирания. Тя отговори, че всичко между тях върви добре, но отново отрече слуховете за предстоящата им сватба, тъй като се чувстват добре заедно, без да мислят за брак.

Йозге Гюрел е родена на 5 февруари 1987 г. в Истанбул. Започва актьорската си кариера през 2011 г., когато се включва в криминалната драма "Къде е дъщеря ми?". През 2012-а играе в хита "Тихата улица". По-късно има малка роля и в най-успешната турска историческа драма "Великолепният век" и в първия сезон на поредицата "Кварталът на богатите".

От лятото на 2014-а до края на 2015-а се снима в "Сезонът на черешите", в която изиграва ролята на Йойкю, донесла ѝ световна слава, а после, отново с главна роля, участва в сериала "Горчиво и сладко" /"Пълнолуние"/.

Наскоро Йозге Гюрел се снима във филм заедно с популярния актьор Мурат Йълдъръм - лентата "Първа целувка", чиято премиера беше тази пролет в Истанбул. На нея присъстваха съпругата на Мурат - Имане Елбани, както и половинката на Йозге - Серкан Чейоолу.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"