Кристина Агилера пее за „Мулан“

Филмът е игрална адаптация на обичаната анимация

Световно признатият режисьор Ники Каро връща за нов живот неостаряващата приказка на Дисни

Kристина Агилера ще изпълни новата оригинална песен Loyal Brave True, част от саундтрака на едно от най-чаканите заглавия тази година - игралната адаптация на неостаряващата приказка на Дисни - “Мулан”. В добавка, носителката на “Грами” ще запише и нова версия на песента Reflection от анимационната класика, която беше и дебютният сингъл, с който стартира кариерата є.

Директорът на “Music & Soundtracks” към Уолт Дисни Студиос Мичъл Лайб споделя: “Кристина притежава един от най-добрите гласове на всички времена. Оригиналното є изпълнение на Reflection от анимационния филм, когато е едва 16-годишна, има заслужено място в историята на музиката, освен че е и трамплин за безпрецедентната є кариера, която последва”.

Световно признатият режисьор Ники Каро връща за нов живот епичната история на Дисни за легендарния войн на Китай Мулан. В нея безстрашна млада жена рискува всичко от любов към семейството и страната си, за да стане един от най-великите войни, които Китай е познавал. Когато императорът на Китай издава указ, който гласи, че по един мъж от всяко семейство трябва да служи в имперската армия, за да защитава страната от нашествията на севера, Хуа Мулан, най-голямата дъщеря на уважаван войн, решава да заеме мястото на болния си баща.

В Мулан участва международен актьорски състав, който включва Лю Ифей като Мулан, Дони Йен като командира Тунг, Джейсън Скот Лий в ролята на Бори Кан и др. Мулан засега се очаква в кината на 27 март в дублирана и субтитрирана версия.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"