Кубрат Пулев за целувката с Джени Суши: Ако можех да върна времето нямаше да го направя

Съжалявам за това, което стана. Ако мога да върна времето, никога няма да го направя. Ако трябва да го направя, няма да искам. Не съм имал намерение да я насилвам. На Джени Суши и на адвокатката й ще кажа, че нямам лоши чувства към тях. Джени не е лош човек, готина е. Дали са й лош съвет. Не го мразя, даже ги обичам. Така Кубрат Пулев коментира пред bTV скандалната целувка а американската репортерка Дженифър Равало.

Той добави, че е бил в еуфория от победата над румънеца Богдан Дину. "Мачът беше драматичен. Еуфорията беше много голяма. Може би, когато му се роди дете някой ден, ще съм по-радостен. С българите край ринга се прегръщахме и целувахме. След толкова емоционален мач, не беше редно веднага да ми взима интервю. Целувката е израз на щастие, на емоция. Сигурно човек като е дрогиран изпитва такава емоция. Така съм усетил ситуацията, така реагирах", обясни действията си Пулев.

Боксьорът разказа, че Джени Суши лично е предложила да организира парти след победата му и никога не я е канил на събитие. "Предния ден й дадох интервю, каза- хайде след победата да направим парти. Не знам кой я покани, тя сама си дойде. Върнах се от болницата и тя беше в хотела. Тя идваше, сядаше до мен, аз ставах, защото не искам такава близост", разказа той.

Пулев обясни, че целият скандал се е отразил зле и на половинката му, певицата Андреа. "Първия ден и беше много гадно. Беше разстроена, не за друго, а за хорските мнения. На другия ден ме подкрепи. Познава ме и знае, че съм над нещата", сподели боксьорът.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд онлайн

Този уебсайт използва "бисквитки"