Кубрат Пулев – целувка за милиони?

Кубрат Пулев се справи с юмруците на неочаквано силния румънец Богдан Дину, но дебютът му в САЩ може да се окаже не толкова успешен за него в друг план. Минути след победата си българския боксьор направи нещо, което предизвика далеч повече реакции от нокаута в седмия рунд. Кобрата награби местна репортерка, която му взимаше интервю и я целуна по устата. Случката предизвика огромно внимание от страна на медиите по цял свят.

„Възмутителният Пулев разкъсан заради насилствена целувка“ (британският „Метро“), „Скандал в бокса: Пулев целува журналистка по средата на интервюто“ (испанският „Марка“). Някъде възмущението не е толкова очевидно. „Бит от Кличко смути журналистка с целувка“ (украинският „Обозревател“), „Българският боксьор Пулев целуна по устата репортерка“ (руският „Чемпионат“). Медиите припомниха и подобен случай от Ролан Гарос 2017, когато френският тенисист Максим Ану целуна репортерка и впоследствие бе изхвърлен от надпреварвата.

Със сигурност Пулев вече е разпознаваем в световен мащаб не само като една от жертвите на Владимир Кличко. Ако опитният мениджър Боб Аръм си е мечтал да привлече внимание към новата си звезда, може доволно да потрива ръце. Сега има шанс дори хора, които не се интересуват от бокс, да научат за българина. А мениджърите със сигурност няма да го определят като безинтересен съперник на някой от шампионите в тежка категория. Именно скандалите са един от най-обичайните начини за привличане на интерес, който впоследствие се капитализира като платени излъчвания на мачовете. Дори феминистките биха платили по някой и друг долар с надеждата да видят как на омразния насилник му мачкат фасона.

Пулев обаче ще има по-сериозен проблем от ъперкътите на Антъни Джошуа, ако стане обект на американската съдебна система. В САЩ правозащитничеството е особено силно що се отнася до престъпления от сексуален характер. Кампанията MeToo доведе до увеличаване на размера на обезщетенията при осъдителни присъди по обвинения от такъв характер. Така например над сто гимнастички, станали жертви на сексуални посегателства от страна на лекаря Лари Насар, ще си разделят близо 500 милиона долара. Нараснал е и броят на безпочвените обвинения – до 10% от сигналите се оказват фалшиви, сочи изследване.

Така че целувката на Пулев може както да му донесе много пари, така и да му струва доста. Всичко зависи от г-ца Суши.

Боксьорът:

Беше приятелски жест

Кубрат Пулев побърза да даде обяснение за постъпката си по време на интервюто след мача. Боксьорът твърди, че причината за необичайното му поведение е моментна емоция след успешния мач.

„Може би сте видели клип с мен, в който целувам репортерка по време на интервю след победата ми в събота – написа Кобрата в социалните мрежи. - Тази репортерка, Джени, всъщност е моя приятелка, и след интервюто я целунах, защото бях много въодушевен. По-късно същата вечер тя се присъедини към мен и останалите ми близки приятели, с които празнувахме победата. На видеото, след целувката, двамата се смеехме и си благодарихме един на друг. Наистина няма нищо повече в тази ситуация.“

Шефът на „Вегас Спортс Дейли“:

Тя е жертва, разследваме случая

От „Вегас Спортс Дейли“ веднага реагираха на целувката, която репортерката им Джени Суши получи от Кубрат Пулев. Шефът на медията Майк Диксън пусна официално изявление, с което обяви, че ще защитава правата на служителката си.

„Джени Суши стана жертва на неочаквана и нежелана целувка от страна на Кубрат Пулев – гласи част от изявлението. - Работим непрекъснато с нея и с екипа на Пулев, а да разследваме случая и да определим следващите си стъпки. Искаме хората, които работят за нас, да го правят без страх от тормоз и посегателство. Госпожица Суши е ценен член на нашия екип, а случилото се с нея е неоправдано. Споделяме нейната болка и възмущение й и заставаме зад нея в опита да разреши този въпрос.“

„Кралицата на голото суши“:

Беше странно и неудобно

Все още не е ясно дали Дженифър Равало ще се опита да съди Кубрат Пулев за сексуален тормоз заради целувката. „Странно и неудобно“, написа репортерката в Туитър под видео с въпросния момент, въпреки че по време на целувката реагира с широка усмивка.

Дженифър Равало, както е истинското име на брюнетката, се навърта около Кобрата още от подготовката му в Лас Вегас. Именно на нея той даде първото си интервю на английски, а след това г-ца Суши пусна снимка

Оказва се, че журналистиката не е основната професия на красавицата от филипински произход. Джени е известна като „Кралицата на голото суши“. Тя набира популярност като се снима „облечена“ само със суши.

Андреа: Откраднаха ми мъжа!!!

Фолкпевицата Андреа реагира тежко на новината, че Кобрата е целунал друга жена. „Може да изглеждам спокойна, но в ума си съм ти забила 3 шамара...“ и „...прости ми, бях прекалено голяма за твоя малък свят“ са само част от публикациите и в социалните мрежи. Тя пусна и колаж от анимационния филм „Том и Джери“, който гласи: „Откраднаха ми мъжа!!! Сега тръпки ме побиват при всеки шум… Ами ако ми го върнат!?“

По-сериозно звучи фактът, че приятелката на боксьора вече не следва него и брат му Тервел в Инстраграм. Кобрата и Андреа са заедно от 2006-а, но до сега звездната им връзка така и не доведе до семейство и деца.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"