Лейди Гага: Наистина много искам брак и деца

Певицата рязко смени приоритетите си

Миналата година Лейди Гага се раздели с Кристиан Карино, защото кариерата беше на първо място в живота й. Струваше й се, че любовните отношения и една сватба биха попречили на творческите й планове. Но не след дълго нещата коренно се промениха.

В интервю за InStyle поп дивата изненадващо заяви, че бракът и семейството вече са се превърнали в основната й цел в живота. „Наистина искам да имам деца. Очаквам с нетърпение да стана майка “, заяви звездата.

„Това не е ли най-невероятното нещо, което можем да направим? Един малък човек да расте вътре в нас. Да родиш дете, да го подкрепяш и отгледаш – това е нашата мисия в живота“, каза Гага. Известно е, че в момента Гага се среща с бизнесмена Михаил Полански.

Певицата се надява да свърши и повече филантропска работа, като би искала да финансира екип от лекари, които да извършат изследвания върху фибромиалгията (заболяване, при което се изпитват мускулни, ставни болки и хронична умора) и невропатичната и хронична болка, от които страда и самата тя.

„Целите ми определено са брак, повече музика, повече филми и повече благотворителност с Born This Way Foundation", казва Лейди Гага, като допълва, че има и много мечти и надежди. Не е сигурна какво точно ще постигне, но е убедена, че ще го прави с хората, които обича.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"