Майкъл Рукър с цинично изказване за „Живите мъртви”

Продуцентите предпочели да го „убият”, вместо да му платят по-голям хонорар

През десетте години, в които „Живите мъртви” излизат, зрителите трябваше да се сбогуват с много ключови герои. Това обаче не е изненадващо, защото самата природа на зомби апокалипсиса подсказва, че смъртта винаги е по петите им.

Един от първите злодеи в шоуто, не желаещ да вкуси човешката плът, беше по-големият брат на Дерил Диксън (Норман Редус) Меръл в изпълнение на Майкъл Рукър. В крайна сметка героят на Рукър бе убит и, както се оказа, актьорът има много конкретно мнение за това защо продуцентите на „Живите мъртви” го отстраниха от шоуто.

Според Рукър всичко се свежда до пари: телевизионният канал осъзнал, че не е готов да плати толкова, колкото се изисква от актьора да остане част от сюжета. Сравнявайки ролите си в „Живите мъртви” и „Пазителят на галактиката”, където Майкъл играеше Йонду Удонта, той споделя, че няма предпочитания към никоя от тях. Но искрено признава, че лентата на Marvel му е донесла повече пари.

Рукър също така смята, че пост-апокалиптичната драма като цяло може да се нарече „евтин” сериал и отбелязва: „Вероятно ме убиха именно защото знаеха, че през следващия сезон трябваше да получа повече пари.”

Ръководството на AMC не отговори на това цинично изявление.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"