Мечтаната почивка е възможна с игрите на СПОРТ ТОТО

8 135 000 лв. в джакпоти раздава тотото в четвъртък

Всеки може да си подари мечтана почивка, ако играе редовно в игрите на СПОРТ ТОТО. Така както е постъпила и Ренета Маджарова от Стара Загора, която преди дни удари джакпота в „Тото 2 – 6 от 42“ и спечели 556 104 лева. Как ще похарчи парите си, късметлийката ще реши заедно със съпруга си – Тодор, който година по-рано е печелил в „Тото 2 – 5 от 35“.

За всички останали от СПОРТ ТОТО са приготвили страхотни изненади в тиражите през седмицата. Два нови автомобила чакат своите собственици, за да ги отведат на мечтаната лятна почивка. По една страхотна кола има във всеки от тиражите на Втори тото шанс на „Тото 2 – 6 от 49“ в четвъртък или неделя, ако някой познае пет от първите шест изтеглени плюс седмото число. Ако позналите са повече от едни, ще си разделят страхотна парична печалба.

Кола, за да стигнеш до морето е необходима, но трябва и гориво за летни емоции. Него ще го осигурят паричните печалби от игрите на СПОРТ ТОТО. Джакпотът в „Тото 2 – 6 от 49“ расте с главоломна скорост. За тиража в четвъртък се очаква да достигне 4 550 000 лева. Натрупаните средства за раздаване в „Тото 2 – 6 от 42“ ще са 335 000 лева. А джакпотът в „Тото 2 – Зодиак“ е фиксиран на 3 000 000 лева. Минималният залог в една от най-щедрите игри на СПОРТ ТОТО – „Тото 2 – 5 от 35“, е символичен, само 70 стотинки. В последните два тиража на играта по двама късметлии – от първо и от второ теглене, си тръгнаха с по над 20 000 лв., а още по близо 15 000 щастливци на тираж се сдобиха с печалби от „Тото 2 – 5 от 35“.

Българският спортен тотализатор е приготвил много летни емоции и за всички участници в моментните лотарийни игри. Току-що на пазара излезе най-новата – „Шампионска кръстословица“, която носи печалби за 15 000 000 лева. Това е още една чудесна възможност за моментална печалба, която може да ви отведе директно на плажа, където да се насладите на слънчевите лъчи, морските вълни и пясъка.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд онлайн

Този уебсайт използва "бисквитки"