Неслихан Атагюл и Енгин Акюрек лудо влюбени в „Дъщерята на посланика”

Главните актьори играят срещу големи хонорари

По турски канал с голям успех се завъртя новият сериал “Дъщерята на посланика”. Това бе предварително предсказано от участието на мега звездите Неслихан Атагюл и Енгин Акюрек в главните роли. В Twitter поредицата набра популярност още преди излизането си. Съдейки по коментарите, очаква се, “Дъщерята на посланика” да е сред най-гледаните телевизионни поредици, състезавайки се по рейтинг с “Чукур”, “Забранената ябълка” и “Жесток Истанбул”.

В новия сериал феновете на турските сапунки могат да гледат ведно едни от най-популярните турски актьори Неслихан Атагюл от “Черна любов” и Енгин Акюрек - “Пепел от рози”. Интересът е провокиран не само от от водещите актьори и сценария, но и от мястото на заснемането на даден проект. Така например, след излъчването на мега поредицата “Великолепният век”, потокът на туристите в истанбулския дворец Топкапъ се увеличи значително. В продукцията “Дъщерята на посланика”

рекламодатели са основно туристически агенции

заинтересовани от популяризацията на курортните градове в турския вилает Мугла.

Трябва да се отбележи, че сериалът се снима на фона на зашеметяващи гледки, които няма да оставят равнодушни любителите на красивата природа. Кадрите перфектно комбинират съвремието с традициите и нравите в южната ни съседка. И всичко това на фона на сърцераздирателни мелодии, красиви гласове и основния саундтрак към сериала.

Предварително подписаният договор с главните актьори предвижда поредицата да е минимум 21 серии. Неслихан Атагюл и Енгин Акюрек могат да разчита на значително заплащане от 65 хиляди турски лири на епизод. Дори проектът да бъде закрит по-рано, те пак ще получат дължимото им възнаграждение.

И този път по време на ангажимента си актрисата Неслихан Анагюл ще е далеч от съпруга си Кадир Доулу, имайки предвид, че първите серии например, се снимат в Черна гора, където екранният є баща е посланик. След това екипът се мести във вилаета Мугла в близост до курортния град Бодрум.

Още преди началото на “Дъщерята на посланика” стана ясно, че Неслихан е отказала по време на снимките да живее в хотел и за нея е наета малка къща. В почивните дни при нея идва съпругът є Кадир Доулу, който пък в същия момент се снима в друг сериал.

Сюжет

Историята на “Дъщерята на посланика” е написана от сценаристите на “Черна любов”, в който Неслихан Атагюл игра заедно с Бурак Йозчивит и Каан Урганджъоулу.

Новият сериал разказва историята на лудо влюбените Санджар /Енгин Акюрек/ и Нара /Неслихан Атагюл/. Тя е дъщеря на посланик, а той - син на беден фермер. Двамата се влюбват при първата си среща.

Бащата на Нара е богат и влиятелен човек, който обича дъщеря си и иска тя да се задоми за себеподобен нему мъж и е против връзката є с Санджар. Така младите хора нямат друг избор, освен да се оженят тайно. В сватбената нощ обаче Нара изчезна, а Санджар смята, че го е предала, връщайки се при семейството си.

Всичко обаче не е толкова просто - Нара оставя любимия си за негово добро. След години тя се появява отново в живота на забогателия вече Санджар и това се случва в навечерието на сватбата му с друга жена. Любовта между него и Нара се възпламенява отново...

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Таня Пушкова

Този уебсайт използва "бисквитки"