Неустоимата Кейт Бекинсейл заби 22-годишен музикант (СНИМКА)

Новият й любим е само година по-голям от дъщеря й

Не можем да отречем -  на 46 години Кейт Бекинсейл изглежда повече от перфектно. Така че изобщо не е странно, че последните й връзки са все с мъже, много по-млади от нея. Актрисата се срещаше с комика Пийт Дейвидсън (26), с когото се раздели преди година, а преди него – с актьора Мат Райф (21), и с комика Джак Уайтхол (31).

]
Снимка: TMZ

А сега новата връзка на биртанката е с музиканта Гуди Грейс. Той е на 22 - по-голям от дъщеря й Лили Мо Шин само с една година.

За любовта между двамата се заговори още през януари, когато двойката се появи на една от светските вечери, но нямаше никакви доказателства и слуховете угаснаха. В продължение на няколко месеца Кейт и Гуди си коментираха постовете в инстаграм, а в сега се появи и първата снимка на двамата заедно. Папараци ги изловиха на една от улиците в Лос Анджелис, по време на разходка с кучето.

За Гуди не се знае много – той тепърва започва музикалната си кариера. Заради нея рокаджията идва на 17 години в Лос Анджелис от малко канадско градче.

Кейт беше омъжена за режисьора на „Подземен свят“ Лен Уайзман от 2004 г. През ноември 2015 съпрузите съобщиха за раздялата си, а през октомври 2016 г. Лен официално подаде молба за развод. Преди официалния си брак актрисата се срещаше с Майкъл Шийн, от когото роди и единственото си дете – дъщеря си Лили.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"